top of page

MİNİK VE GENÇ YETENEKLERE SERTİFİKA VE MADALYA…


Okulların yaz tatiline girmesi ile başlayan ve çocuklara yeteneklerini geliştirmek için fırsat sunan Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın Sertifika Töreni, Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda veliler ve çocukların katılımı ile gerçekleşti. Madalyalarını belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarından alan çocukların heyecanı ve mutluluğu güzel görüntüler oluşturdu.

Yaz boyunca satranç, futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, yüzme, jimnastik, masa tenisi, okçuluk, yelken, ragbi ve tenis dersleri verilen Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları sona erdi. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Sertifika Töreni’nde, yüzlerce çocuğun başarısı sertifika ve madalyalarla taçlandırıldı. Çocukların ellerinde salladıkları Türk Bayrakları ise ortama coşku kattı.

Tatillerini verimli geçirmelerini sağlayan Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar, çeşitli dallarda ve yaş gruplarında kategorize edildiği bir sistemle teker teker sertifikalarına kavuştu. Güneşli hava eşliğinde şişme oyuncaklar, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri sayesinde gönüllerince bir gün geçiren genç yetenekler, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarının elinden madalyalarını da aldı. Alanda ayrıca çocuklara ücretsiz pamuk şeker, popcorn, dondurma ve su gibi ikramlar da yapıldı.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Vefat

bottom of page