top of page

15.06.2022 Gündemi

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak. (TBMM/12:00)

2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı partilerinin genel merkezlerinde ziyaret edecek. (Ankara/14:30/16:00/17:30)

3- TBMM'den

- İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirilecek.

- Genel Kurulda, sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini öngören kanun teklifi görüşülecek.

- Adalet Komisyonunda, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

- Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda, Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.

- KİT Komisyonu; İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Başkanlığı, TÜBİTAK Marmara Teknokent AŞ, Karadeniz Bakır İşletmesi, TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ'nin hesaplarını incelemek üzere toplanacak. (TBMM/10:30/14:00/14:30/14:00/14:30/15:30/16:30/17:00)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Üniversitesi Rektörlük binasında "TÜBİTAK Sosyal Bilimler Ansiklopedisi" tanıtım programına iştirak edecek. (İstanbul/10:00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Azerbaycan - Türkiye stratejik müttefiklik ilişkileri kapsamındaki "Kafkasya Bölgesinde Barış ve İstikrar" konulu uluslararası konferansa katılacak.(Bakü)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, Mayıs ayı konut satış istatistiklerini, tarım ürünleri üretici fiyat endeksi verilerini ve Nisan ayı ücretli çalışan istatistiklerini yayımlayacak.

(Ankara/10:00)

4- ABD Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. (Washington/21:00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Simon Coveney ve Norveç Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara)

2- NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesinde basın toplantısı gerçekleştirecek. (Brüksel)




3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Vefat

bottom of page